SİLİFKE’DE 1275 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

Mersin’in'in Silifke ilçesinde kaçak akaryakıt satan şahıslara yönelik yapılan operasyonda bin 275 litre menşei belli olmayan kaçak akaryakıt ele geçirildi. Kaçak akaryakıt sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Asayiş Yayın: 05 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 05.01.2022 13:43:12
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Silifke Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Ülkemize  Lübnan'dan gelen tırların mazot sattığının ihbarını aldı.

Bunun üzerine Seka Limanı çevresinde çalışma yapan ekipler, Lübnan plakalı bir tırın şoförü M.E.R. isimli şahsın, M.C. ve Ö.T.'ye kaçak akaryakıt sattığı tespit edildi. Suçüstü yakalanan şahıslar gözaltına alınırken, bin 275 litre menşei belli olmayan kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan M.E.R. ve M.C. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Ö.T. ise adli kontrolle serbest bırakıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.