ÖZBOZKURT VE YEŞİLKUŞ KİTAPLARINI CUMHURBAŞKANLIĞI MİLLET KÜTÜPHANESİNE BAĞIŞLADI

Akademi Derneği Kurucu Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Yönetim Kurulu Üyesi Doktorant Fatma Yeşilkuş, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Daire Başkanı Ayhan Tuğlu’yu Ziyaret Ettiler ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ne kitaplarını bağışladı.

Kültür Yayın: 18 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 18.09.2021 23:22:18
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yeşilkuş, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Daire Başkanı Ayhan Tuğlu’yu makamında ziyaret etti.

Özbozkurt, “Millet Kütüphanesi’nde her detay çok ince düşünülmüş. Böylesine etkileyici bir eseri ülkemize kazandırması ve bilime her zaman destek olması sebebiyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sizlere ve emeği geçenlere şükran borçluyuz.” şeklinde konuştu.

“Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” ve “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya” başlıklı kitaplarını Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ne bağışlayan Özbozkurt ve Yeşilkuş, ayrıca Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Daire Başkanı Ayhan Tuğlu’ya da kitaplarını takdim ettiler.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Daire Başkanı Ayhan Tuğlu ise ziyaretlerinden, kitap takdimlerinden ve kitap bağışlarından dolayı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Doktorant Fatma Yeşilkuş’a teşekkürlerini ileterek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.