MEZİTLİ DEVLET HASTAHANESİ İLE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ ZEMİN ETÜT ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mezitli ilçesine yapılması planlanan Devlet Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin zemin etüt çalışmalarının başlatıldığı müjdesini verdi.

Sağlık Yayın: 08 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.07.2021 23:19:28
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Özkan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘’Mersin’imizde sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımlara yenisini eklemenin heyecanını yaşıyoruz. Mezitli ilçemizde 150 yatak ve 50 ünitelik Mezitli Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezinin hayata geçirilmesinde Zemin Etüd Çalışmalarıyla süreci başlattık.’’ dedi.

Yaklaşık 280 dönümlük arazinin üzerine inşa edilecek hastane  tamamlandığında, Mersin’in batısında yaşayan vatandaşların önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak ve bölgeye ayrı bir değer katacağını belirten Hacı Özkan: ‘’Uzun süredir beklenen bu projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Değerli Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.