MESİAD ÜYELERİ KURUMSALLAŞARAK DÜNYAYA AÇILACAK

Üyelerinin değişen üretim ve ticaret koşullarına uyum sağlaması amacıyla harekete geçen MESİAD, "Üyelerimiz Kurumsallaşarak Dünyaya Açılıyor" projesinin hayata geçirilmesi için Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) ile protokol imzaladı.

Ekonomi Yayın: 15 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 15.12.2021 13:19:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) üyelerine yönelik “Üyelerimiz Kurumsallaşarak Dünyaya Açılıyor" projesini hayata geçiriyor. Üye şirketlerin değişen üretim ve ticaret koşullarına uyum sağlaması amacı ile hayata geçirilmek istenen proje için Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) ile protokol imzalandı.

 

Adana’da bulunan ÇKA merkez ofisinde yapılan imza töreninde konuşan MESİAD Başkanı Hasan Engin, “Yeni dünya düzeninde üretim ve ticaret daha fazla önem kazandı. Bizler de MESİAD üyelerinin kurumsallaşarak dünyaya açılmalarını, dünyaya açılan firmaların daha verimli sonuçlar elde etmesini sağlamak amacı ile “Üyelerimiz Kurumsallaşarak Dünyaya Açılıyor" projesini hayata geçirmek istedik. Özellikle ihracata yönelik çalışmaların yapılacağı proje kapsamında uzman kadroların vereceği eğitim sürecinden sonra uygulamalı çalışmalar ile pekişme sağlanacaktır. Bu dönem ÇKA, MESİAD dahil Mersin’den 3 adet projeye destek verecek” dedi.

 

Gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı ÇKA yönetimine, Genel Sekreter Vekili Ahmet Rıfat Duran ve tüm çalışanlarına teşekkür eden MESİAD Başkanı Engin, ilerleyen günlerde eğitime başlayacaklarını kaydetti.

 

ÇKA Genel Sekreter Vekili Ahmet Rıfat Duran ise köklü geçmişi ile MESİAD’ın projeyi başarılı şekilde hayata geçireceğine ve projeye katılacak firmaların ülkemize sağladığı katma değeri artıracağına inandıklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.