MERSİN YAZARLAR DERNEĞİ’NDEN (MEYAD) İLGİ ÇEKEN ETKİNLİK

Mersin Yazarlar Derneği üyeleri “Avrupa Hareketlilik Haftası” etkinlikleri çerçevesinde; üyelerin tren yolculuğu yapmaları ve yolculara kitap hediye etmeleri sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Yayın: 23 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 23.09.2022 13:33:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yazarlar Derneği üyeleri Mersin Tren Gar’ından trene binerek, Adana’ya yolculuk yaptılar. Getirdikleri kitapları “Yolculukta arkadaşınız kitap olsun” diyerek her yolcuya kitap hediye ettiler.

Kitapları elleriyle kaldıran tren yolcuları, fotoğraf karelerinde memnuniyetlerini ifade ettiler.

Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın, kitap okunması ve kitap sevgisini insanlara alışkanlık haline getirmek için, ilgi çeken etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Tren yolcularına kitap dağıtmanın da bir farkındalık olduğunun altını çizen Aydın, “Yol Arkadaşın kitap Olsun” düşüncesini ilk uygulayanın Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan olduğunu söyledi. Aydın, “ Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’ı dernek üyelerimizle ziyaret ettiğimizde;Mersin’e gelmeden önceki ilde yaptığı hizmetleri anlatırken, kitapla ilgili çok çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyledi. Bunlardan biride “Yol Arkadaşın Kitap Olsun” demişti. Bizde esin kaynağı yaparak tren yolcularına “Yoluculukta arkadaşınız kitap olsun” şeklinde diyerek böyle bir etkinlik yaptık. Sosyal medyada çok ilgi çekti. Teşekkürler aldık. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.