MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ KAPSAMINDA CEYLAN ERTEM TARSUS’TA SAHNE ALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Ceylan Ertem, Tarsus’ta sahne aldı. Özellikle genç kuşağın yoğun ilgi gösterdiği konser, Baca olarak da adlandırılan Rasim Dokur meydanında gerçekleştirildi.

Sanat Yayın: 09 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 09.06.2022 10:54:21
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Ceylan Ertem, Tarsus’ta sahne aldı. Özellikle genç kuşağın yoğun ilgi gösterdiği ve binlerce kişinin katıldığı konser Baca olarak da adlandırılan Rasim Dokur meydanında gerçekleştirildi.

 

Kendine has yorumu ile iyi bir performans sergileyen Ceylan Ertem, duygusal eserlerin yanı sıra söylediği hareketli şarkılarla da gençlerin doyasıya eğlenmelerini sağladı.

 

Aşık Mahzuni’nin eserlerine getirdiği yorumlarıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan Ertem, konserde Sezen Aksu ve MFÖ’nün şarkılarını da seslendirdi.

 

Gecenin ilerleyen dakikalarına kadar süren konsere katılan müzikseverler, zaman zaman sanatçının seslendirdiği parçalara eşlik ettiler. Konser sonunda Ceylan Ertem'e, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.