Mersin Teknopark ekibinden Tarsus TSO’ya ziyaret

Mersin Teknopark A.Ş Genel Müdürü İhsan Gültekin, Genel Müdür Yardımcısı Nihan Baran ve İş Geliştirme Uzmanı Emine Yıldız Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ekonomi Yayın: 01 Ağustos 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 01.08.2022 16:24:09
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak tarafından ağırlanan Mersin Teknopark ekibi, yürütülen projelerden, Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren girişimcilerin geliştirdiği sistemlere kadar detaylı bilgi paylaştı.

 

Önümüzdeki dönem hedeflerini aktaran Teknopark ekibine ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini ileten Başkan Koçak, ‘’Mersin Teknopark çok güzel ve önemli projelere imza atıyor. Teknopak’ın Yönetim Kurulu üyesi olarak da bundan ayrıca gurur duyuyorum. Güzel projelerle daha güzel çalışmaları el birliğiyle yapacağımıza inanıyorum.’’dedi.

 

Ziyarette Türkiye’nin ilk tarım ve gıda teknoparkı olarak kurulan Mersin Agropark A.Ş’nin Müdürü Murat Hocagil de bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.