MERSİN’İN ANNELERİNE BÜYÜKŞEHİR’DEN HEDİYE

Mersin Haber/ Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için kent genelindeki anneleri ziyaret ederek, Mersinden Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan sukulentleri hediye etti. Büyükşehir ekipleri, SMA hastası çocukları olan anneleri ve kadın derneklerindeki anneleri özel günlerinde yalnız bırakmadı. Mersin Koruyucu Aile ve Gönül Elçileri Dernek Başkanı Sevgi Çetin, Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Mersin’in koruyucu anneleri tanıyor olmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Sesimize ses olmuş oldunuz. Bu vesileyle sesimizi duyurma şansını yakalamış olduk. Anne vasfımızın dışında, devlet koruması altında yaşayan çocukların sesine ses olmak adına özellikle çok değerli bir ziyaret” dedi.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 09.05.2021 11:48:13
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla kent genelindeki anneleri ziyaret ederek, onlara çiçek hediye etti.  Annelerin kapılarını tek tek çalarak, Mersinden Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan sukulentleri hediye eden ekipler, yaşanan salgın süreci ve tam kapanma günlerinde de her daim annelerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Büyükşehir, her kesimden anneye ulaştı

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ve daire başkanlığı personeli, annelerin kapılarını tek tek çalarak hem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamını iletti, hem de Anneler Günü’nü kutladı.

Ekipler, Türkiye’deki en küçük SMA hastası Asrın Efe’nin annesi Şerife Gülkan’dan sosyal medyada toplam 62 bin takipçisi bulunan ve ‘Nayle deyzeniz’ adı ile bilinen sosyal medya fenomeni Naile Uyanık’a; Mersin Koruyucu Aile ve Gönül Elçileri Dernek Başkanı Sevgi Çetin’e kadar her kesimden annenin evine gitti. Ellerinde çiçekler olan ekibi karşılarında gören annelerin mutlulukları gözlerinden okundu. Başkan Seçer’in ‘Bazı Sevgiler Mesafe Tanımaz. Mesafesiz güzel günler dileğiyle. Anneler Gününüz kutlu olsun’ notunun bulunduğu ve kadın emeği ile üretilen sukulent çiçekler annelerin yüzünü güldürdü.

Gülkan: “Bu zor günlerimizde yanımızda olduğunuzu hmemiz bizleri mutlu etti”

Türkiye’deki en küçük SMA hastası Asrın Efe’nin annesi Şerife Gülkan, “Bu yılki Anneler Günü ayrı bir hüzünlüydü, Asrın Efe’den dolayı. Ancak buraya Belediyemiz’in gelmesi ayrıca mutlu etti. Bu zor günlerimizde yanımızda olduğunuzu hmemiz mutlu etti bizleri” dedi.

Sosyal medya fenomeni ‘Nayle deyze’ de unutulmadı

62 bin takipçisi bulunan ve ‘Nayle deyzeniz’ adı ile bilinen sosyal medya fenomeni Naile Uyanık da Büyükşehir ekiplerini karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Mezitli ilçesi Kale Mahallesi’nde yaşayan Uyanık, kendilerini böylesine özel bir günde unutmayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ileterek, “Çok sevindim. Yaptığı her işine teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık. Allah ne muradı varsa versin” diye konuştu.

Çetin: “Devlet koruması altında yaşayan çocukların sesine ses olmak adına çok değerli bir ziyaret”

Mersin Koruyucu Aile ve Gönül Elçileri Dernek Başkanı olan ve aynı zamanda 2 biyolojik, 1 de koruyucu aile annesi ve halkla ilişkiler uzmanı Sevgi Çetin, “Öncelikle kendimi çok iyi htiğimi bilmenizi isterim. Mersin’in, Büyükşehir Belediyesi sıfatı ile koruyucu anneleri tanıyor olması ve böyle bir günde anılıyor olmak çok çok değerli bir detay olarak karşımızda. Bundan dolayı minnettarım. Sesimize ses olmuş oldunuz. Bu vesileyle sesimizi duyurma şansını yakalamış olduk. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Çok değerli bir ziyaret bizim için. Yani anne vasfımızın dışında, devlet koruması altında yaşayan çocukların sesine ses olmak adına özellikle çok değerli bir ziyaret” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.