MERSİN İL JANDARMA TİMLERİ, PİKNİK VE MESİRE ALANLARINDA DENETİM YAPTI

Mersin Haber/ Mersin İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timileri; piknik ve mesire alanlarında oluşan yoğunluk nedeniyle Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimde bulunarak broşür dağıttı.

Sağlık Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 06:34:24
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Jandarma Ekipleri  Mersin’e bağlı Erdemli, Silifke ve Çamlıyayla ilçelerinde yaz aylarını nedeniyle piknik ve mesire alanlarındaki işyerleri ile bu alanlarda yoğunluk oluşması  nedeniyle piknik yapan vatandaşlar salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyup uymadığı konusunda denetlendi.

Ayrıca Jandarma tarafından vatandaşlara;  Sosyal mesafe,  Maske kullanımı, Çevre kirliliği,  Orman yangınları,  Hırsızlık olaylarına karşı uyarılarda bulunarak broşürler dağıttı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı daha temiz, daha güzel ve yaşanabilir bir çevre için denetimlere kararlı bir şekilde devam ededileceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.