MERSİN HABER/ MEZİTLİ’DE ÖĞRENCİLER İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Mezitli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mezitli Kent Konseyinin birlikte düzenlediği ‘Okullar Arası İngilizce Kitap Bilgi Yarışması’nın ödül töreni yapıldı.

Eğitim Yayın: 10 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 10.07.2021 09:51:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

05-08 Temmuz tarihleri arasında İçel Anadolu Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen ve yoğun ilgi gören yarışmada öğrenciler, yabancı dil yeteneklerini sergilemek için uğraştı. Yeliz Özalp, Marziye Yılmaz, Kadriye Çoban, Şenay Mazlum, Ahmet Şahin ve Burcu Şanlı’nın Jüri Üyeleri olduğu yarışmada; Denizler Altında 20 Bin Fersah isimli kitap İngilizce okunarak yazılı sınav yapıldı. Önce ilk 8 belirlenerek ikinci elemeye tabi tutulan öğrencilerden ilk üç sırayı alanlar ödül kazandı.

Yarışmada, birinci Demir Uygur’a, Kızkalesi Barbarossa Otelde ailesiyle birlikte bir gece konaklama, ikinci olan Larien Sankar’a Mezitli Belediyesi Mutlu Yaşam Köyünde ailesiyle birlikte bir gece konaklama ve üçüncü olan Orkan Tual Bingöl’e ise bisiklet hediye edildi. Yine yarışmaya katılan tüm çocuklara Mezitli Belediyesi tarafından kitap seti verildi.

İçel Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş, Mezitli Kent konseyi ve ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, İçel Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Ada, sponsor olan kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Yarışmada başarılı olan öğrenciler, hediye kazanmak kadar İngilizce alanında kendilerini gösterme şansı bulmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.