Mersin Haber/ AK Parti’li Yılmaz’dan dolu nedeniyle hasar gören seralarda inceleme

TBMM Anayasa Komisyonu Katip Üyesi ve AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Silifke ilçesinde etkili olan dolu yağışında zarar gören seralarda ve tarım arazilerinde inceleme yaparak bilgi aldı.

Gündem Yayın: 27 Kasım 2022 - Pazar - Güncelleme: 27.11.2022 15:56:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz beraberinde Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı, Silifke İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Gün, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve bir grup teşkilat mensubu ile ilk olarak ilçe genelinde etkili olan dolu yağışında en çok hasar gören mahallelerden biri olan Akdere Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Akdere Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir toplantı yapan Milletvekili Yılmaz, sorunlarını dinleyip taleplerini not aldı. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yılmaz, devletin her daim yanlarında olacaklarını bildirdi.

Toplantının ardından Milletvekili Yılmaz ve beraberindeki heyet, Akdere mahallesinde etkili olan dolu yağışında zarar gören seralarda incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı. Yılmaz, daha sonra Silifke ilçesi Atayurt ve Narlıkuyu mahallelerinde de dolu nedeniyle zarar gören tarım alanlarında inceleme yaparak ürünleri zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

AK Parti Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, ilçe genelinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle tarım arazilerinde hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Silifke ilçe merkezimiz ile Akdere, Işıklı, Yeşilovacık, Sokun, Kurtuluş, Bahçe, Atayurt, Hasanaliler, Hüseyinler, Narlıkuyu, İmamlı, Demirçili, Canbazlı ve Çaltıbozkır mahallelerimizde etkili olan dolu yağışı ne yazık ki tarım alanları ve seralara da zarar verdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimiz hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor. Biz de zor günlerinde onları yalnız bırakmamak için Silifkeli hemşehrilerimizin yanındayız. Dolu nedeniyle zarar gören çiftçimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi tüm afetlerden korusun.” dedi.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.