Mersin Haber/ 2 Kişinin Ölümüne Sebep Olan Ve Olay Mahallinden Kaçan Sürücü Yakalandı

Mersin’in Anamur ilçesinde yol kenarında emniyet şeridinde yürüyen 2 kişiye çarparak ölümüne neden olan ve olay mahallinden kaçan otomobil sürücüsü yakalandı.

Asayiş Yayın: 15 Kasım 2022 - Salı - Güncelleme: 15.11.2022 11:16:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yapılan açıklamaya göre; Anamur ilçesi Karalarbahşiş Mahallesi içerisinden geçen Anamur - Ermenek Karayolunda yol kenarında emniyet şeridinde yürüyen 2 kişiye plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobilin çarparak olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan yayaların hastanede vefat etmeleri üzerine Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) harekete geçti. Kaza mahallinde bulunan ve kazaya karışan otomobile ait olan kırılmış far ve kaporta parçası  ile ayna kapağından yola çıkan Jandarma dedektifleri görgü tanıklarının da beyanı sonucunda kazaya karışan aracın modelini belirledi.

Araştırmasını derinleştiren Jandarma Suç Araştırma Timi kaza mahallinden kaçan aracın geliş ve gidiş istikametindeki kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda farı ve aynası kırık kaza mahallinden uzaklaşan bir aracın plakasını tespit etti.

Jandarma ekipleri yaptıkları operasyon sonucunda 2 kişiye çarparak kaçan aracı Karalarbahşiş mahallesinde bir çilek tarlası içerisindeki güneş panellerinin arasına saklanmış vaziyette buldu.

Otomobilin bulunması ile araç sahibi olan ve kaza anında aracı kullanan N.Ş. isimli şahıs suçunu itiraf etti. 2 Kişinin ölümüne sebebiyet veren otomobil sürücüsü sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.