MERSİN-ERDEMLİ OSB KURULUŞ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Yer seçimi işlemleri kesinleştirilerek 20.10.2021 tarihinde ‘Kurucu Ortaklar Protokolü’ imzalanan Mersin-Erdemli Organize Sanayi Bölgesi (Mersin-Erdemli-OSB)’nin ‘Kuruluş Protokolü’ Mersin Valiliğinde düzenlenen törenle imzalandı.

Ekonomi Yayın: 02 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.12.2021 18:36:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Valilik Makam Toplantı Salonu’ndaki imza törenine Vali Ali İhsan Su, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Daire Başkanları Salim Serdar Gökçek ve Suat Bağrıaçık, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hasan Gül ile müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

İmza töreninde konuşan Vali Ali İhsan Su, daha önce kurucu ortakları ve bu ortakların katılma payları belirlenen Erdemli-OSB’nin kuruluşundaki ilk çalışmaların tamamlandığını, şimdi ise kuruluş protokolünün imzalanması aşamasına gelindiğini ifade etti

Erdemli OSB’nin kentimizde kurulan 10. OSB ve genişleme alanı olduğuna dikkat çeken Vali Su, yeni kurulan OSB’nin ilçeye ve bölgeye önemli katkılar sağlayacağını ifade ederek, Erdemli OSB’nin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Toplantıda daha sonra Erdemli-OSB Kurucu Müteşebbis Heyeti Başkanı, yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimle belirlendi. Vali Ali İhsan Su Müteşebbis Heyet Başkanı; Erdemli Kaymakamı Avni Kula ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Mersin-Erdemli OSB, Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ile Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimiyle devam eden toplantıda, gündem maddeleri karara bağlandı. Seçimlerin ardından Mersin-Erdemli Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş protokolü imzalandı.

Vali Su, Erdemli-OSB’nin müteşebbis heyeti ile yönetim ve denetim kurulunda görev alan üyeleri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.