MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ “YERELDEN EVRENSELE” İLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR

Mersin Devlet Opera ve Balesi 19 Şubat Cumartesi saat 20:00’de “YERELDEN EVRENSELE” ile sanatseverlere akıllardan çıkmayacak bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Sanat Yayın: 17 Şubat 2022 - Perşembe - Güncelleme: 17.02.2022 14:27:59
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Mozart’tan Adnan SAYGUN’a , Beethoven’dan Neşet ERTAŞ’a müzik dehalarının eserlerinin yer alacağı gece türküler ve aryalarla farklı bir müzik ziyafetine dönüşecek.

 Mersin Devlet Opera ve Balesi Solistleri, Orkestrası, Balesi ve Korosunun birlikte sahneleyeceği eserin Orkestra Şefliğini Rüstem Rahmedov, Koro Şefliğini Anıl Aydın, Rejisörlüğünü Volkan ERSOY’un yaptığı eserin , Rejisör Yardımcılığını ise Mersin Devlet Opera ve Balesi Sanat Yönetmeni ve Müdür V. Serbülent BİÇER üstleniyor.

            Anlatıcılığını Tolga Erden’nin yapacağı eserin Solist Sanatçıları Saliha AKTAŞ, Özlem Pamuk, Bülent BEZDÜZ, Mehmet Erkoç ve Hasan BERK’in seslendireceği eserlerden bazıları : Yemen Türküsü, Kesik Çayır, Padişahlar Katlime Ferman Eylese. Carmen Operası, Romeo ve Juliet Operasından da kesitlerin yer alacağı bu büyülü evrensel konser, sahne performanları     ile beğeniye sunulacak.

Biletleri biletinial.com ve sanat cepte uygulaması ile temin edilebilebilecektir.

 

           

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.