MERSİN’DE ZORLA ALIKONULAN ŞAHIS KURTARILDI

Mersin’de alacak verecek meselesi yüzünden bir işyerinde zorla alıkonulan şahıs kurtarıldı.

Asayiş Yayın: 10 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 10.11.2021 10:54:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre  A.Ö isimli şahsın 4 gündür bir işyerinde zorla tutulduğu bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, Mağdur A.Ö isimli şahsın işyerinde olduğu görülmesi üzerine mağdur şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince kurtarıldı.

 

Mağdur ile yapılan görüşmede H.K ve D.K isimli şahıslara borcu olduğunu, 24/10/2021 günü konuşmak amacıyla bahse konu işyerine gittiğini, burada H.K. isimli şahsın talimatı ile Ö.K isimli şahıs tarafından elleri ve kollarının bağlandığını, 4 gün boyunca 8 şahsın kendisini zorla işyerinde tuttuğunu, darp ettiklerini, cep telefonunu zorla aldıklarını, silahla tehdit ettiklerini beyan ederek şahıslardan şikayetçi oldu.

Konuyla alakalı yapılan tahkikatta; Müştekinin beyan ettiği şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. İşyerinde ve şüphelilere ait araçlarda yapılan aramalarda 2 adet pompalı tüfek, 7 adet kartuş, 1 adet 7.65 ruhsatsız silah, 8 adet fişek, 6 gram esrar maddesi ve bir miktar para ele geçirildi.

            Olaya karışan şüpheliler 29/10/2021 günü mevcutlu olarak çıkarıldığı adliyede 2 kişi ev hapsi ve 6 kişi adlı kontrol cezası aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.