MERSİN ‘DE YAĞMACILARA OPERASYON 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Mersin’de nitelikli yağma-kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçunu işledikleri belirlenen şüphelilere yönelik polisin yaptığı eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Asayiş Yayın: 22 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 22.03.2022 10:22:04
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre; KOM Şube Müdürlüğü ekipleri “Nitelikli Yağma-Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suç faaliyetlerinde bulundukları tespit edilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon yaptı.

Operasyon sonucunda 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin  adreslerinde yapılan  aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 19 adet fişek ve 8.150 TL para ele geçirildi.

            Şüphelilerden  R.G.-R.K. ve R.S. sevk edildikleri Sulh Ceza Hâkimliğince sorgularının ardındantutuklanırken, P.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.