MERSİN’DE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE PENÇE 1 OPERASYONU

Mersin’de uyuşturucu tacirlerine yönelik polisin 550 personelin katılımıyla il genelinde icra edilen hava destekli PENÇE 1 Opersyonunda 38 şüpheli yakalandı.

Asayiş Yayın: 08 Ocak 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 08.01.2022 16:03:30
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre il genelinde 550 görevli personelin katılımıyla eş zamanlı hava destekli operasyon yapıldı. 85 adreste torbacı diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine  ve asayişe müessir olaylara yönelik yapılan PENÇE 1 operasyonu gerçekleşitirildi.

Yapılan operasyonda 38 şüpheli yakalanırken, şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda sentetik ecza, esrar maddesi, metamfetamin maddesi, tabanca, ve tabancalara ait fişek, pompalı tüfek ve bu tüfeklere ait fişek, hint keneviri ve eroin ele geçirildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.