Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 8 şüpheli yakalandı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Erdemli ve Anamur ilçelerinde yaptıkları operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

Yaşam Yayın: 13 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 13.07.2021 13:56:07
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; Erdemli ve Anamur ilçelerinde icra edilen 2 ayrı operasyonda; Erdemli ilçesinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen 4 şahıs Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandığı metruk bir binada arama yapan ekiplerce 12.320 gram bonzai elegeçirildi.

 Anamur İlçesinde ise yine uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli şahıs ile birlikte 25 kök kenevir bitkisi,  360 gr uç esrar, 26 extacy hap, 1 adet av tüfeği, 3) adet kurusıkı tabanca, 5 adet cep telefonu, Uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 31.375 TL para ele geçirilmiş ve el konulmuştur.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan yakalanarak haklarında işlem yapılan (8) şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.