MERSİN’DE SOSYAL MEDYA DOLANDIRICILARINA OPERASYON 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Mersin ve İzmir’de sosyal medya üzerinden verdikleri ilanlarla evde iş ve gelir elde etme vadiyle vatandaşları doladıran şahıslara yönelik jandarma ekipleri opresayon yaptı.

Asayiş Yayın: 14 Ağustos 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 14.08.2021 16:10:23
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyonda sosyal medya üzerinden vatandaşları dolandıran 5 şüpheli yakalandı.

Sosyal medya üzerinden evde iş ve gelir vadiyle ilan yayınlayarak bu yolla ağlarına düşürdükleri vatandaşlardan işe başlama teminatı adı altında para talep ederek vatandaşları dolandıran çeteyi tespit eden Jandarma ekipleri Mersin ve İzmir’de tespit edilen  iki ayrı adrese yapmış olduğu eş zamanlı operasyonda 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada suçta kullanılan çok sayıda dijital materyal, banka kartları, nakit para ve tabanca ele geçirilmiş ve incelenmek üzere Jandarma tarafından el konulmuştur. Yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında dolandırıcılık suçundan adli işlem başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.