MERSİN’DE SAHTE İÇKİ VE SİGARA KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

Mersin’in Silifke ve Çamlıyayla ilçelerinde sahte alkollü içki ve sigara kaçakçılığına yönelik Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 04 Ekim 2022 - Salı - Güncelleme: 04.10.2022 11:33:07
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Jandarma ekipleri Silifke ve Çamlıyayla ilçelerinde sahte alkollü içki ve kaçak sigara imalatı

yaptığını tespit ettiği 3 şüpheliye yönelik 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyon sonucunda 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada 34 bin adet kaçak makaron, 12 bin 620 adet kaçak sigara, 4 litre sahte alkol, sahte içki yapımında kullanılan 27 litre etil alkol ile 3 litre aroma ele geçirilerek Jandarma tarafından el kondu.

Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.