MERSİN’DE ORMAN YANGINLARINI ÖNLEMEK İÇİN JANDARMA HAVADAN VE KARADAN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Son günlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınları nedeniyle Mersin il jandarma komutanlığına bağlı ekipler, çıkabilecek yangınları önlemek amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Gündem Yayın: 04 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 04.07.2022 10:19:39
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığı komando ve asayiş timleri yaz sezonunda çıkabilecek orman yangınlarına karşı havadan ve karadan denetimlerini sürdürüyor.

 Asayiş ekiplerinin yanı sıra Komando timlerinin de katılımı ile kara yoluyla ulaşılan noktalarda devriye görevi yürüten ekipler, ulaşılması güç noktaları ise dron kullanarak kontrol ediyor.

Jandarma oluşturduğu noktalarda ise araçları ve sürücüleri kontrol ederken sürücüleri orman yangınlarına karşı uyarıyor. Mersin İl Jandarma Komutanlığı en önemli doğal kaynağımız ve milli servetimiz olan, doğal yaşamın vazgeçilmez parçası ormanlarımızı korumak için denetimlerini aralıksız sürdüreceğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.