MERSİN’DE OKUL SERVİSLERİNE GENİŞ ÇAPLI DENETİM

Mersin’de okulların açılmasıyla birlikte okul servis şoförleri, rehber personel, öğrenciler ve servisle ulaşım sağlayan öğretmen ve çalışanları trafik kuralları açısında denetledi.

Eğitim Yayın: 13 Eylül 2022 - Salı - Güncelleme: 13.09.2022 11:36:19
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığı 25 Trafik Jandarması birimi ve 75 personelin katılımıyla İl genelinde Jandarma sorumluluk alanı içerisinde bulunan 517 okul servis aracının Okul Servis Araçları Yönetmeliğine uygun olup olmadığı, araç sürücüsü ve rehber personelin gerekli özellikleri taşıyıp taşımadıkları ve araçla ilgili gerekli belgelerin olup olmadığı konularında denetim yapıldı.

Denetim ekipleri öğrenci taşımacılığı yapan araç sürücülerine eğitim ve öğretim yılı süresince denetimlerin devam edeceğini, kendilerinin ve diğer yol kullanıcılarının can güvenliğini sağlamak için trafik kurallarına uymaları konusunda uyarı ve ikazlarda bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.