MERSİN’DE MUZ YÜKLÜ KONTEYNERDE KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

Mersin Limanı’nda yasal yükü muz olan bir konteynerde 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi. Olayın şüphelilerinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Asayiş Yayın: 23 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 23.11.2021 18:03:38
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Ekvator'dan Mersin Limanı'na gelen, yasal yükü muz olan konteynerde kokain maddesi sevkiyatı yapıldığı bilgisini alan Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümü ekipleri harekete geçti.

Mersin Limanı'nda önlemalan ekipler, gelen gemide belirtilen konteyner indirildi. Konteynerdeki muz kolileri boşaltıldıktan sonra tek tek arandı. Daha sonra kokain konteyerin soğutucusu içinde narkotik madde arama köpeği ile bulundu.

Ekipler 6 paket halinde 6 kilo 750 gram gelen kokaini ele geçirirken, olayın şüphelilerinin yakalanmasına yönelik operasyon başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.