MERSİN’DE KAYIP ŞAHIS JANDARMA TARAFINDAN BULUNDU

Mersin’de 2 gündür kendisinden haber alınamayan kayıp şahsı jandarma ekipleri kırsal alanda bitkin bir halde buldu.

Asayiş Yayın: 11 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 11.09.2021 14:39:02
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre ; Mersin’in Aydıncık İlçesi Duruhan Mahallesinde ikamet eden ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen şahıs; 08 Eylül 2021 Çarşamba günü sabah saatlerinde evinden ayrılıp bir daha eve dönmemesi üzerine ailesi tarafından Jandarmaya kayıp ihbarında bulunuldu.

 İhbar üzerine Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri tarafından kayıp şahsı bulmak amacıyla bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 10 Eylül 2021 tarihinde sonuç verdi ve kayıp şahıs evine 8 km mesafede kırsal alanda bitkin bir halde bulundu.

Sağlık durumu iyi olan şahıs tedavi edilmek ve sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulans ile Silifke Devlet Hastanesine sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.