MERSİN’DE KAÇAK TABANCA VE TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde D-400 Karayolunda bir araçta yapılan aramada, 5 ruhsatsız tabanca ile 290 kilo gümrük kaçağı tütün ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 02 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 02.06.2022 11:26:22
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şanlıurfa 'dan ruhsatsız silah ve çok miktarda tütün getirileceği bilgisine ulaşan Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü  ekipleri, takip ettikleri şüpheli aracı D-400 Karayolu Kelahmet Köprüsü üzerinde durdurdu.

Araçta yapılan aramada 290 kilo bandrolsüz tütün ile koltuk döşemeleri ve başlıklarına gizlenmiş halde 5 adet tabanca ele geçirildi.Olayla ilgili Y.Ç., S.T. ve F.K. gözaltına alındı.

Şüphelilerden ikisinin 'hırsızlık, kaçakçılık ve sahtecilik' suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.Ç. ifadesinin alınmasının ardından, S.T. ve F.K. ise 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.