MERSİN’DE JANDARMA’NIN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA; 3 GÖZALTI

Mersin’in Tarsus ve Mezitli ilçelerinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 22 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 22.09.2022 12:53:40
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Mezitli ve Tarsus İlçelerinde 2 şahsın uyuşturucu elde etmek amacıyla kenevir bitkisi ektiğini, 1 şahsın ise uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit eden jandarma ekipleri, şüpheli şahıslara yönelik 3 ayrı operasyon gerçekleştirdi.

Düzenlenen operasyonlar sonucunda 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların evlerinde arama yapan ekipler; 300 kök kenevir bitkisi, 562 gram kubar esrar, 480 adet uyuşturucu hap ile 1 adet hassas terazi ele geçirdi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlarca sevk edilen şüphelilerden 1 tutuklandı, 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.