MERSİN’DE DEAŞ’ A ŞAFAK OPERASYONU

Mersin'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda, 13 şüpheli gözaltına alındı. Firari bir şahsın yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Asayiş Yayın: 24 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 24.03.2022 14:56:43
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalarda terör örgütü içinde faaliyet yürüten ve finansal destek sağlayan 14 şüpheli tespit edildi. Kent merkezinde ve ilçelerde belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda A.A., M.Y., M.O., A.B., İ.Y.H., M.O., A.M., B.S., M.E., A.F., A.S., N.A.T. ve İ.A. gözaltına alındı.

Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü. Yapılan aramalarda şüphelilere ait çok sayıda dijital materyale el konuldu. Firari M.M.'nin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.