MERSİN'DE 3 KİLO 390 GRAM METAMFETAMİN MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ. YABANCI UYRUKLU 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Mersin'de uyuşturucu imal edilen bir eve yapılan operasyonda 3 kilo 390 gram metamfetamin ve uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasallar ele geçirildi. Yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 17 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 17.06.2022 11:49:53
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News
Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, uyuşturucu metamfetamin maddesi imal edildiği bilgisi alınan ikamette yapılan aramada 18 ayrı paket halinde toplam 3 kilo 390 gram gelen uyuşturucu metamfetamin maddesi, 21 adet uyuşturucu metamfetamin maddesi yapımında kullanılan kimyasal madde, 1 adet hassas terazi, kimyasal ayrışım tüpü, 2 adet behrglas, uyuşturucu madde paketlemede kullanılan materyaller ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2400 TL ve 200 ABD Doları ele geçirildi. Olayda Yabancı Uyruklu M. H ve Z.H. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.