Mersin Çermikliler Dernek Başkanı Hüseyin Kahar: ’’Bir Olacağız ,İri Olacağız, Diri Olacağız’’

Mersin Çermikliler Derneği Başkanı Hüseyin Kahar, Derneğin 4. Olağan Kongresi nedeniyle yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak ‘’Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım’’ dedi.

Gündem Yayın: 12 Kasım 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 12.11.2022 17:30:50
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

3 Dönemdir  Mersin Çermikliler  Derneği Başkanlığı  görevini başarıyla  yürüten,  dernek  üyeleri ve  hemşerilerinin  takdirini kazanan  Başkan Hüseyin Kahar, Peygamber efendimizin  ‘Birlikte  Rahmet , Ayrılıkta  Azap  vardır’’  Hadisi Şerifini   kendilerine şiar edindiklerini  belirterek ‘’Bugüne  kadar  hep  bu düstur   doğrulusunda   kimseyi  ayırmadan,  ayrılıkları ve küskünlükleri  ortadan kaldırma  gayretinde   olduk , bundan sonra da olmaya  devam edeceğiz. Katılımcı bir yönetim  anlayışı  ile önümüzdeki  dönem içinde hemşerilerimin  desteğine  talibim.

27 Kasım 2022 Pazar günü saat 12 00 - 17 00 saatleri arasında Akdeniz Belediye Konferans Salonunda yapılacak  olan kongremize  tüm  hemşehrilerimizi bekliyoruz’’  şeklinde  konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.