MERSİN BÜYÜKŞEHİR MER-EK HALK EKMEK FABRİKASI BAKIMA GİRİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, 9 Temmuz’dan itibaren tadilata giriyor. Vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giren MER-EK, 1 Ağustos’ta üretime yeniden başlayacak.

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2022 - Cuma - Güncelleme: 08.07.2022 14:53:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, vatandaşlara daha verimli hizmet verebilmek için kapsamlı bakıma giriyor. 9 Temmuz itibariyle bakım sürecinden dolayı kapalı kalacak olan MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, 1 Ağustos’ta yeniden üretime başlayacak. MER-EK’e kapsamlı bakım MER-EK’te sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen ekmekler kentte 43 noktadaki halk ekmek büfesinden vatandaşların sofrasına ulaşıyor. Periyodik bakımları yapılan, fakat 2019’dan beri ağır bakıma sokulmayan MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’ndaki yoğun üretimden dolayı tadilat ihtiyacı oluştu. Vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giren MER-EK, 1 Ağustos’ta kapılarını yeniden açacak. “1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecek” İMAR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Emircan Özgür, “Halk Ekmek Fabrikamızın kapasitesini artırmak, oluşabilecek aksaklıkları engellemek ve daha verimli işletmek için 9 Temmuz’dan itibaren fabrikamızı kapsamlı bakıma alacağız. Bakım süresince maalesef ekmek üretimine ara vermek durumundayız. Bakımın planlaması 1 Ağustos tarihine kadar olup, 1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecektir” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.