MERSİN BÜYÜKŞEHİR, LGS’YE GİREN ÖĞRENCİLERİ SU İKRAMIYLA KARŞILADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilere ve sınav esnasında çocuklarını bekleyen ailelere okul önlerinde su ikram etti. Mezitli Merkez Ortaokulu önündeki dağıtımda ailelerle aynı heyecanı yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, “Çünkü 1 yıldır 7 ilçemizde 9 farklı eğitim kurumumuzda 573 öğrencimiz de bugünkü sınava hazırlandı” dedi.

Eğitim Yayın: 05 Haziran 2022 - Pazar - Güncelleme: 05.06.2022 13:41:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, öğrencilerin ve ailelerin sınav heyecanına ortak oldu. Okul önlerinde stant kuran Büyükşehir ekipleri, sınava giren öğrencilere ve sınav esnasında çocukların bekleyen ailelere su ikram etti. “9 farklı eğitim kurumumuzda 573 öğrencimiz de bugünkü sınava hazırlandı” Mersin’de sıcak havaların etkisini göstermesiyle birlikte sınav esnasında çocuklarını gölgelik alanlarda beklemeye başlayan aileler Büyükşehir’in su ikramından memnun kaldı. Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, Mezitli Merkez Ortaokulu önündeki su dağıtımında yer alarak şunları söyledi; “Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımıza bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak bugün tüm ilçelerimizde belirlediğimiz okullarda LGS’ye girecek öğrencilerimize ve velilerimize su ikramında bulunuyoruz. Bizler de bugün velilerimizle beraber aynı heyecanı yaşıyoruz. Çünkü 1 yıldır 7 ilçemizde 9 farklı eğitim kurumumuzda 573 öğrencimiz de bugünkü sınava hazırlandı. 1 yıl iyi bir süreç yaşadığımızı düşünüyoruz. Öğrencilerimize hem duyuşsal alanda hem bilişsel alanda sınavlara hazırladık. Sınavdan sonra da umut ettiğimiz güzel başarıları elde edeceğimize inanıyoruz.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.