MERSİN BÜYÜKŞEHİR'E AİT İŞYERİNE ZARAR VEREN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Mersin il Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesine ait işyerine zarar veren şahısları yakaladı.

Asayiş Yayın: 03 Aralık 2021 - Cuma - Güncelleme: 03.12.2021 00:08:02
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Adnan Menderes Bulvarı Özgecan Aslan Meydanı yanında bulunan, Mersin Büyükşehir Belediyesine ait, Bizim Kafe isimli işyeri bahçesinde bulunan masa, sandalye ve çiçek saksısına zarar verildiği olayla ilgili  olarak tahkikat başlatmıştı.
Polisin yaptığı çalışmalarda elde edilen kamera kayıtlarının yapılan çözümlenmesinde, olayı gerçekleştiren şahısların İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık ve Kasten Yaralama Suçlarından şüpheli olarak kaydı bulunan B. C. E. ve Kasten Yaralama ve Dolandırıcılık suçlarından şüpheli olarak kaydı bulunan C. B. G. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahısların ekiplerce yakalanarak nöbetçi C. Savcısının talimatları doğrultusunda gerekli adli işlemler yapıldığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.