MERSİN BAROSU KADIN VOLEYBOL TAKIMI 3. OLDU

HABER: (Fırat MAKTAY) - Mersin Barosu Kadın Voleybol takımı, Kahramanmaraş'ta düzenlenen Türkiye Barolararası 29 Ekim Cumhuriyet Kupası'nda 3. Oldu.

Yayın: 31 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 31.10.2021 19:33:17
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir,  Baro Kadın Voleybol takımının Kahramanmaraş'ta düzenlenen Türkiye Barolararası 29 Cumhuriyet Kupası Voleybol turnuvasında Mersin'i temsilen katıldıklarını ve turnuva 3.'sü olduklarını belirtti.

Başkan Özdemir, böylesi anlamlı olan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası'nda yer almaktan son derece gurur duyduklarını kaydederek, turnuvadan Kadın Voleybol Takımının 3. Olarak Mersin'imizi en iyi şekilde temsil ettiklerini vurguladı.

Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir konu ile ilgili olarak şunları söyledi:" Kahramanmaraş Barosunun ev sahipliğinde gerçekleştiren 29 Ekim Cumhuriyet Kupasında 3. olarak Mersin Baromuzu gururlandıran kadın voleybol takımımızda görev yapan her bir meslektaşımı tek tek kutlarım ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.