KOLAY KREDİ VADİYLE VATANDAŞLARI DOLANDIRAN 12 ZANLIDAN 10’U TUTUKLANDI

Mersin merkezli 3 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda kolay kredi vadiyle vatandaşları dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 zanlıdan 10’u tutuklandı.

Asayiş Yayın: 17 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 17.10.2022 20:48:33
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren ekipler, yaklaşık 1 yıl süren titiz çalışma sonucunda 'kolay kredi' vaadiyle geçim sıkıntısı çeken birçok vatandaşı dolandırarak mağdur eden, aralarında eski banka çalışanlarının da olduğu 12 şüpheliyi tespit etti.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin merkezli Adana ve Yozgat'ta 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı. Opersyon düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda 1 tabanca ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Yakalanan şahıslar  Mersin İl Jandarma Komutanlığındaki  işlemlerinin  ardından adliyeye sevkedildi.  Olayla  ilgili 12 şüpheliden 10’u tutuklandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.