KADIN YAŞAM DESTEK VE DAYANIŞMA MERKEZİ’NDE FARKLI BRANŞLARDA ÜCRETSİZ KURS KAYITLARI BAŞLADI

Tarsus Belediyesi, kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif rol almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.Bu kapsamda Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü tarafından kadınlara, Güner Yüksek Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde ücretsiz olarak verilecek İngilizce A1 seviye eğitimi, kişisel bakım, bağlama, el sanatları, diksiyon etkili konuşma ve sabah sporubranşlarından oluşan kursların kayıtları başladı.

Eğitim Yayın: 04 Ekim 2022 - Salı - Güncelleme: 04.10.2022 09:37:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde, kadınlar için ücretsiz kurs kayıtları başladı. Kadınların sanata olan ilgilerini arttırmak, yeteneklerini geliştirmek ve çeşitli alanlarda kullanabilecekleri eğitimleri sağlanmak adına Tarsus Belediyesi tarafından çalışmalar sürdürülüyor.

Tarsus Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen kurs programında el sanatlarından, kişisel gelişime kadar pek çok sayıda kurs veriliyor.

 

6 FARKLI BRANŞTA KURS VERİLECEK

 

Tarsus Belediyesi’nin sunduğu hizmetler ve kurslardan yararlanma fırsatı elde edecek olan kadınlar, bu sayede hem kişisel gelişimlerini geliştirecek, hem de aile ekonomisine destek sağlayacak eğitimler alacak.

Kursların içerisinde İngilizce A1 seviye eğitimi, kişisel bakım, bağlama, el sanatları, diksiyon etkili konuşma ve sabah sporu kursları veriliyor. Ayrıca el sanatlarının içerisinde kursiyerler,amigurami-örgü çanta, nakış işleme-süsleme sanatı ve takı tasarım-nikah şekeri sepetieğitimleriniseçme şansı elde edebiliyor.

Kurslara katılım sağlayacak kadınlara ise kurs bitiminde katılım belgesi verilecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.