İKİNCİ 500 BÜYÜK’TE 4 TARSUS FİRMASI

İstanbul Sanayi Odası (İSO), KOBİ’lerin karnesi niteliğindeki İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu raporunu açıkladı. Listeye Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 2’si yeni olmak üzere 4 firma yerleşti.

Ekonomi Yayın: 19 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 19.07.2022 21:24:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021’’ araştırma raporunun sonuçlarını değerlendirdi. Koçak açıklamasında, ‘’Artan maliyetler ve yaşanan tedarik güçlüklerine rağmen bu zorlu ekonomi koşullarında İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 yılı listesine girme başarısı gösteren firmalarımızı öncelikle tebrik ediyor ve yöneticilerini kutluyoruz. Listeye ilk kez yerleşen Yılbor ve Koluman Otomotiv’i ayrıca kutluyorum. Listeye yerleşen diğer iki firmamız Teknik Masura ile Güney Süt’ün başarılarının devamını diliyorum. Daha çok üretim, istihdam, ihracat ve karlılık için sanayicilerimizin ortaya koyduğu güçlü potansiyelin daha fazla teşvik edilmesi gerektiğine inanıyoruz.’’

Listeye giren firmalar şöyle: 
 

1 – Yılbor Boru Plastik Petrol San. ve Tic. A.Ş. -74. sıra  (Tarsus TSO)

2- Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. -119. sıra (Tarsus TSO)
3- Teknik Masura Ambalaj Kağıt Geri Dönüşüm San ve Tic. A.Ş- 222.sıra (Tarsus TSO)

4 - Güney Süt Sanayi ve Gıda Maddeleri Ticaret A.Ş - 477. sıra (Tarsus TSO)

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.