İÇEL İDMAN YURDU,GÜMÜŞHANE DEPLASMANINDA PLAY-OFF’TAKİ YERİNİ GARANTİLEMEK İSTİYOR

İçel İdman Yurdu, TFF 3. Lig 3.Grup’un 29. Hafta maçında yarın Gümüşhanespor’a konuk olacak. Maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Ender Alkan, “Gümüşhanespor maçı bizim için final maçlarından biri. Çok önemli maçlar oynadık ve play-off için bir avantajımız var. Play-off’taki yerimizi garantilemek adına bu maç çok kritik” dedi.

Yayın: 01 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.04.2022 21:10:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 29. Hafta maçında yarın Gümüşhanespor ile karşılaşacak.

Ligde oynadığı son 22 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı Lacivertliler, küme düşmeme mücadelesi veren rakibi karşısında kazanarak seriyi sürdürmek istiyor.

 

“GÜMÜŞHANESPOR MAÇI BİZİM İÇİN FİNAL MAÇLARINDAN BİRİ”

Son 5 maçından galibiyetle ayrılan ve 8 maçtır kalesini gole kapatan Mersin ekibinde Teknik Direktör Ender Alkan maç öncesi açıklamalarda bulunan. Play-off’taki yerlerini garantilemek adına önemli bir maça çıkacaklarını belirten Alkan, “Gümüşhanespor maçı bizim için final maçlarından biri. Çok önemli maçlar oynadık ve play-off için bir avantajımız var. Play-off’taki yerimizi garantilemek adına bu maç çok kritik. Rakip te küme düşme mücadelesinde olan ancak kendi evinde iyi oynayan bir takım. Zor bir mücadele olacak ancak takımımda gerek ilk 11 oynayanlar gerekse sonradan girenler olsun hepsi hazırlar. Seyircimizi ve yönetimimizi sevindirmek istiyoruz. Oraya galibiyet için gidiyoruz. Tabi ki kolay bir maç olmayacak. Ancak biz her türlü zorluğun altından rahatlıkla kalkabilecek bir camiayız. Oyuncularım ve ben her maça ful konsantre ile hazırlanıyoruz. Bu maça da iyi hazırlandık. Hedefimiz üç puanla dönmek” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda oynanacak mücadele yarın saat 14.00’te başlayacak. Hakan Belder’in düdük çalacağı maçta, Belder’in yardımcılıklarını; Deybet Gök ve Uğur Çakmak yapacak.

 

UMUT AYDIN KART CEZASI

Son maçta sahasında Ordu 1967 Spor maçında kırmızı kart gören Umut Aydın’ın da cezası belli oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 31.03.2022 tarih ve 54 sayılı toplantısında almış olduğu karara göre Gladyatör lakaplı golcü Umut Aydın 2 maç forma giyemeyecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.