HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİ PERSONELİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından Toroslar ilçesinde bulunan Yardım ve İyilik Vakfı Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi personeline eğitim verildi.

Eğitim Yayın: 17 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 17.03.2022 15:43:54
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Düzenlenen eğitimde; karayolunda yaya olarak uyulması gereken kurallar, güvenli geçiş noktaları, kaldırımda uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken hususlaranlatıldı.

Ayrıca gece yolda yürürken yapılması gerekenler, sürücü olarak uyulması gereken kurallar; bisiklet, paten vs. kullanılırken uyulması gereken kurallar, yolcu olarak araç içerisinde ve servislerde yolculuk ederken dikkat edilecek hususlar, araç içerisinde doğru oturma şekilleri, çocuk bağlama sistemleri, toplu taşıma araçlarına iniş ve biniş kuralları hakkında görsel ve teorik bilgilendirmeler yapılarak sunum bitimi konu ile ilgili katılımcıların sorularına cevap verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.