GÜLTAK; “AKDENİZ’İ SPORUN MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Mersin Haber/ Başkan Gültak; Yılmaz Güney Parkı ile Çay ve Karacailyas mahallelerinde bulunan spor tesislerini ziyaret etti. Bu tesislerde devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Gültak; “Akdeniz’i sporun merkezi haline dönüştürmek için bir yandan mevcut tesislerimizi yeniliyor, diğer yandan da ilçemize yeni tesisler kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz” dedi.

Dünya Yayın: 01 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 01.05.2021 13:31:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yılmaz Güney Parkı, modern bir kompleks tesise dönüşüyor

Kapsamlı yenileme ve tadilat çalışmaları başlayan Yılmaz Güney Gençlik ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, burada yaptığı açıklamada; “Her yönüyle şık bir tesis ortaya çıkarmak amacıyla yenileme çalışmalarına başladığımız Yılmaz Güney Parkı’nda incelemelerde bulunduk. Geçmişte atıl bırakılan parkımızı; modern bir spor merkezinin yanı sıra, çocuklarımız için bir eğitim merkezine de dönüştürüyoruz. Tesisimizdeki yenileme bittikten sonra çocuklarımızın yüzme öğrenebileceği yarı olimpik bir havuz, keyifli zamanlar geçirebilecekleri kafe, spor alanları ve etüt merkezi yer alacak. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çay ve Karacailyas spor tesislerini ziyaret

Başkan Gültak, ayrıca Çay ve Karacailyas mahallelerinde bulunan ve belediye ekipleri tarafından yenileme çalışmaları devam eden spor tesislerinde de incelemelerde bulundu. Başkan Gültak, yaptığı açıklamada; “Çay ve Karacailyas mahallelerimizde bulunan spor tesislerinde de kapsamlı yenileme ve tadilat çalışması başlattık. Akdeniz’i sporun merkezi yapmak, spor tesislerimizin sayısını arttırarak, her kesimden daha fazla insanımızı sporla buluşturmak için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Gültak’ın; Yılmaz Güney Parkı, Çay ve Karacialyas spor tesislerini ziyaretine, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Akdeniz Belediye Meclis üyesi Aydın Eğin, birim müdürleri, Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak ve Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol da katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.