DR. MEHMET YUNUS SEVEN’E İŞGEM’DE YOĞUN İLGİ

Dr. Mehmet Yunus Seven Tarsus İş Geliştirme Merkezi’ni (İŞGEM) ziyaret ederek esnafla sohbet etti. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Dr. Mehmet Yunus Seven’e esnaf ekonomik durumdan dert yandı.

Siyaset Yayın: 07 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 07.06.2022 21:12:46
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

İŞGEM esnafıyla bir araya gelen Dr. Mehmet Yunus Seven Türkiye’de kurulan ilk iş geliştirme merkezinin Tarsus İŞGEM olduğunu söyledi.Kurulduğundan bu yana İŞGEM’lerin sorunlarının devam ettiğini belirten Dr. Mehmet Yunus Seven ‘’verildiği söylenen destekler girişimcilere ulaşamıyor. Desteklerin firmalara ulaşmasının yolu başta teminat mektubu olmak üzere bürokraside kolaylıklar sağlanmasından geçiyor’ ’dedi.

 

İŞGEM’lerin adına çıkmış bir yasanın olmamasından dolayı enerji maliyetlerinin çok yüksek olduğunu söyleyen Seven ‘’ticarethane tarifesi uygulandığı için firmalar OSB’lerin iki katı elektrik faturası ödüyor. İşliklerin en büyük maliyet kalemi enerji. Sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor’ ’dedi

 

Tarsus’u adım adım gezdiğini söyleyen Dr. Mehmet Yunus Seven gazetemize yaptığı açıklamada ‘’vatandaşlarımızla bire bir temas halindeyiz. Sorunları biliyoruz ve hissediyoruz. Doğru ve istikralı bir yürüyüşümüz var ve çok az kaldı” ifadesini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.