ÇUKUROVA HAVALİMANI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Çukurova Bölgesel Havalimanı yapımını üstlenen Kozuva Şirketler Grubu ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, yılın son çeyreğinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Ekonomi Yayın: 23 Şubat 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 23.02.2022 16:47:14
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret eden Kozuva, çalışmaları planlanan tarihe yetiştirmek adına 7/24 çalıştıklarını belirtti. İnşaatı büyük oranda tamamladıklarını ve açılışı yılın son çeyreğinde hedefledikleri ifade eden Süleyman Kozuva, “Vatandaşlarımıza bir an önce hizmet verilmesi adına var gücümüzle çalışıyoruz.

Havalimanımız hizmete girdiğinde bölgenin ticareti artacak, turizmi katlanacak. Bölge için yeni fırsatlar gelecek.” diye konuştu.

Tarsus TSO Başkanı Koçak da yapımı devam ve ciddi yatırımcıların tercih ettiği Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’nin ilk tarım teknoparkı Mersin Agropark ve Çukurova Bölgesel Havalimanının hayata geçmesiyle bölgenin önemli bir üs olacağını vurgulayarak, ‘’Mega yatırım projelerimiz bizi heyecanlandırıyor.

Kısa süre sonra bölgedeki değişikliği hep birlikte hissedeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.’’dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.