ÇUKUROVA, HATAYSPOR'U AĞIRLAYACAK

Mersin'in en üst düzey liglerdeki tek temsilcisi olan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nde Başantrenör Olcay Orak, "Hatay maçını kazanarak galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz" dedi.

Yayın: 05 Aralık 2021 - Pazar - Güncelleme: 05.12.2021 19:25:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ÇBK, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 7'nci haftasında sahasında yarın Hatayspor'u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan turuncu-lacivertli ekip, maç saatini beklemeye başladı. Başantrenör Olcay Orak nezaretinde maçın oynanacağı Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanda, mücadelede uygulanması planlanan teknik ve taktik varyasyonlar çalışıldı.

Hatayspor'un ligdeki kaliteli ekiplerden biri olduğunu belirten Koç Olcay Orak, "Biz de şampiyonluklar hedefiyle kurulmuş bir takımız. Yarın oynayacağımız karşılaşma, basketbolseverlere seyir zevki verecektir. Hatay maçını kazanarak galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz" dedi.

Oynadığı 6 maçta 5 galibiyet elde eden ÇBK, bu müsabakalarda rakip potalara 460 basket gönderirken, kendi potasında 396 sayı gördü. 6 maçın 3'ünü kazanan Hatay temsilcisi ise 492 sayı atıp, 479 sayı yedi.

Saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşma, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi YouTube kanalı üzerinden (YouTube/TBF) naklen yayınlanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.