ÇUKUROVA BASKETBOL-BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI ERTELENDİ

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak olan lig maçı, ev sahibi ekipteki covid-19 vakaları nedeniyle ertelendi.

Yayın: 09 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 09.01.2022 10:10:17
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Elazığ deplasmanının ardından dün sabah kente gelen turuncu-lacivertli ekip, akşam saatlerinde covid-19 testi verdi. Alınan numunelerin incelenmesi sonucunda Çukurovalı 9 basketbolcunun testi pozitif çıktı.

Bu nedenle Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 13'üncü haftasında Pazar günü Mersin'de oynanması planlanan Çukurova Basketbol-Bursa Büyükşehir Belediyespor müsabakası ileri bir tarihe ertelendi.

Turuncu-lacivertli ekibin FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 16 turunun ilk ayağında, 13 Ocak'ta Fransa'da oynayacağı Flammes Carolo karşılaşmasıyla ilgili olarak da FIBA'nın kararı bekleniyor. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.