ÇKA’dan 2022 Yılı Teklif Çağrıları Bilgilendirme Toplantısı

Çukurova Kalkınma Ajansı’nın ilan ettiği "Genç İstihdamı Faizsiz Kredi Destek Programı" ve "Genç Girişimci Destek Programı”yla ilgili olarak “Çukurova Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Teklif Çağrıları Mersin Bilgilendirme Toplantısı’’ Mersin’de Vali Ali Hamza Pehlivan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yeni çağrı döneminde toplamda 55 milyon TL destek sağlanacak.

Ekonomi Yayın: 23 Kasım 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 23.11.2022 11:01:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran’ın açılış konuşması yaptığı Programda, Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından 15 Kasım 2022 tarihinde ilan edilen "Genç İstihdamı Faizsiz Kredi Destek Programı" ve "Genç Girişimci Destek Programı” konularında ÇKA Proje Uygulama Birim Başkanı Serdar Kaya tarafından 2022 Yılı Destek Programları Sunumu yapıldı. Mersin Valiliği ev sahipliğinde geniş katılımla düzenlenen toplantıya Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Rasim Sarı da katıldı. Programa göre;

Genç İstihdamı Faizsiz Kredi Destek Programı: Başvurular 15 Kasım itibariyle başladı. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2022. Bu başlık için ayrılan toplam kaynak 50 milyon TL. Program kapsamında 500 bin TL ile 2 milyon TL aralığındaki bütçeli projelere destek sağlanacak.

Genç Girişimci Destek Programı: Proje başvuruları 15 Kasım'da başladı ve 16 Aralık'a kadar sürecek. Toplam kaynak 5 milyon TL. Bu program kapsamında 50 bin ile 500 bin TL aralığındaki bütçeli projeler desteklenecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.