ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ - INVESTİNTHEWEST ENEA GORZOW: 106-62 YENDİ

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, kendi evinde konuk ettiği Polanya temsilcisi InvestinTheWest Enea Gorzow'u 106-62 yenerek liderliğini sürdürdü.

Yayın: 28 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.10.2021 11:19:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup) C Grubu 3'üncü maçında Polonya temsilcisi InvestinTheWest Enea Gorzow'u ağırladı. Servet Tazegül  spor salonunda oynanan  müsabakanıntutuk ilk saniyelerinde 9 sayı geriye düşen ev sahibi, çabuk toparlanıp oyunun hâkimiyetini eline aldı. Ardı ardına bulduğu sayılarla ilk çeyreği 21-15 önde tamamlayan ÇBK, soyunma odasına da 49-32 önde gitti.

İkinci yarıyla birlikte farkı iyice açan Çukurova Basketbol, taraftarın da desteğiyle 3'üncü periyotu 77-46 ile geçti. Son çeyrekte daha rahat bir oyun sergileyen turuncu-lacivertli ekip, maçı 44 sayı farkla 106-62 kazandı.

 Bu sonuçla grupta 3'te 3 yapan ve puanını 6'ya yükseltip liderliğini sürdüren Mersin ekibi, performansıyla turnuvadaki iddiasını bir kez daha gösterdi.
Mücadeleyi değerlendiren ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "Tutuk başladığımız bir maçtı ama hemen reaksiyon gösterip öne geçmeyi başardık. Hücumda biraz daha etkili olabilseydik farkı daha da açabilirdik. 3'üncü maçımızı da kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Çukurova Basketbol gruptaki 4'üncü maçını 3 Kasım'da Belarus'ta Minskaja ile oynayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.