BÜYÜKŞEHİR MSK KADIN BASKETBOL TAKIMI, FERHATOĞLU EDREMİT BELEDİYESİ GÜRESPOR’U 72-70 YENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 15’inci hafta mücadeleleri kapsamında karşılaştığı Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u 72-70 yendi.

Yayın: 01 Ocak 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 01.01.2022 20:01:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde heyecan devam ediyor. 15’inci hafta mücadeleleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı (MSK), Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u konuk etti.

 

Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada MSK Kadın Basketbol Takımı, rakibini 72-70 yendi. Son ana kadar yüksek heyecan ile süren mücadelede gülen taraf MSK Kadın Basketbol Takımı oldu. Ekip bu galibiyetle 27 puan ile ikinci sıradaki yerini korumaya devam etti.

 

MSK Kadın Basketbol Takımı, karşılaşmanın ilk basketini Peyton Alexis Whıtted ile kaydederek ilk çeyreği 17-14 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde de etkili oyununu sürdüren MSK Kadın Basketbol Takımı; bu çeyrekte Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor 19-21 galip olmasına rağmen ilk yarıyı 1 sayı fark ile 36-35 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında üçüncü çeyreği 18-16 önde tamamlayan MSK Kadın Basketbol Takımı son çeyrekte 18-19 yenilmesine rağmen karşılaşmayı 72-70 sonlandırarak salondan galip ayrılan taraf oldu.

 

Ligin ilk maçında karşılaştığı Bodrum Karya ile önümüzdeki hafta yeniden karşılaşacak olan MSK Kadın Basketbol Takımı maç öncesi aldığı galibiyet ile moral depoladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.