BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ’NDE VELİ TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten ve LGS’ye yönelik destekleyici hizmet veren Tarsus Eski Ömerli Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde eğitim alan çocukların velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Eğitim Yayın: 03 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 03.10.2022 11:11:35
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Eğitimde fırsat eşitliği yaratılması adına Başkan Vahap Seçer’in oldukça önemsediği ve dezavantajlı bölgelerde açtığı Kurs Merkezleri’nde velilerinde çocuklarının durumunu öğrenmeleri ve yapılan hizmetlerle ilgili olarak bilgilenmeleri için toplantılar gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz yıl açılan ve LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin yanı sıra 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin de faydalandığı Büyükşehir Belediyesi Eski Ömerli Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde ki toplantılara veliler ilgi gösterdi.

Çocuklarının eğitim gördüğü sıralara oturarak toplantılara katılım sağlayan velilere, Kurs Merkezi’nin sağladığı imkanlar, çocuklarının eğitim hayatlarında dikkat edilmesi gereken hususlar ve ev ortamında ders programının nasıl uygulanması gerektiği konularında, Kurs Merkezi Sorumlusu Enver Can Uluğ ve öğretmenler tarafından detaylı bilgiler verildi, gelen sorular yanıtlandırıldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.