BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE REHBERLİK DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, özellikle dezavantajlı mahallelerde yaşayan öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmaya ve rehberlik desteği vermeye devam ediyor.

Eğitim Yayın: 13 Ekim 2022 - Perşembe - Güncelleme: 13.10.2022 13:20:58
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren Yenice Yaşar Bayboğan Kurs Merkezi’nde görevli rehber öğretmen tarafından, çevre mahalle okullarında da rehberlik eğitimleri veriliyor.

Yenice Kurs Merkezi Rehber Öğretmeni İpek Ay, rehber öğretmeni olmayan çevre mahalle okullarına giderek LGS sınavına girecek olan çocuklarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Tekeliören Ortaokulu’nda rehberlik hizmet çalışması gerçekleştirildi.

Yenice Kurs Merkezi Sorumlusu Okan Aslan, amaçlarının öğrencilerin sınav öncesinde bilinçlenmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Sınav hakkında akıllarına takılan soruları cevaplayıp, kaygıları azaltmaya yardımcı olduklarının altını çizen Okan Aslan, rehberlik hizmeti faaliyetlerinin hem Yenice merkezde, hem de çevre mahalle okullarında yıl boyu süreceğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.