Büyükşehir, 38. Ölüm Yıl Dönümü’nde Ümit Yaşar Oğuzcan’ı Andı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hüznün şairi Ümit Yaşar Oğuzcan’ın 38. ölüm yıl dönümünde ‘Anma Etkinliği’ düzenledi. Etkinlikte, Büyükşehir’in Şiir Kulübü üyeleri, şair, yazar ve yorumcular, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın en sevilen şiirlerini seslendirdi.

Sanat Yayın: 13 Kasım 2022 - Pazar - Güncelleme: 13.11.2022 12:52:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’nin Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi kapsamında çalışma yürüten Şiir Kulübü öncülüğünde düzenlenen, hüznün şairinin unutulmaz şiirleriyle anıldığı programda, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerinden bestelenen eserleri de Büyükşehir Belediyesi sanatçıları seslendirdi. 

Hüznün şairinin şiirleri katılımcıları da hüzünlendirdi

Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen etkinliğe; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı SerdalGökayaz, Büyükşehir Belediyesi personeli ve vatandaşlar, birçok şair, yazar ve yorumcu ile merhum şairin akrabalarından Mehmet Oğuzcan ve Hizmet Oğuzcan katıldı. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Şiir Kulübü Başkanı Sonay Arıdıcı ile Şiir Kulübü Sorumlusu İbrahim Can sunum yaptı.

Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerini; şair ve yazarlardan Ali Yedigöz, Erdal Dalgıç, Mehmet Ensari Özaras,  eğitimci ve yazar Nehide Tuna, yazar ve yorumcu Melike Sibel, ses sanatçısı ve yorumcu Sultan Koç, ses sanatçısı ve yorumcu Özlem Toçsoysal, eğitimci ve yorumcu Füsun Topkara seslendirdi. Eğitimci ve yorumcu Sait Mercan ise, merhum şairi sahnede canlandırdı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.