BOZUK ZEMİNİ NEDENİYLE ŞİKAYETLERE NEDEN OLAN TARSUS’TAKİ HÜRRİYET CADDESİ, GÜVENLİ GEÇİŞ YAPILIR DURUMA GETİRİLDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bozuk zeminleri ve standartlara uymayan yapıları ile ulaşımda tehlike yaratan cadde ve bulvarlarda yenileme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Gündem Yayın: 01 Temmuz 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.07.2022 11:20:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ana arter konumunda ki birçok yolda standartları yükselten Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, dezavantajlı bölgelerle de hizmetlerini götürüyor.

 

Tarsus’ta Fevziçakmak Mahallesi sınırlarından geçen, fakat bir bölümü yıpranmış parke taş, bir bölümü ise bozuk asfalt zemin olan Hürriyet Caddesi’nin, Adana Bulvarı ile İbn-i Sina Bulvarı arasında kalan bölümünü Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tamamından tamamen söküldü.

 

Söz konusu cadde üzerinde zemin iyileştirme, PMT serimi ve çift taraflı kaldırım döşeme işlemini uygulayan Büyükşehir ekipleri, binder olarak adlandırılan ilk kat sıcak asfalt seriminin ardından, aşınma olarak isimlendirilen ikinci kat sıcak asfalt serimini de yerine getirdi.

 

Hürriyet Caddesi ile Adana Bulvarı’nın kesişme noktasında da yenileme işlemi yapan Büyükşehir ekipleri, Hürriyet Caddesi ve bazı bağlantı noktalarında toplam 600 metre çift kat sıcak asfalt dökümü ve kaldırım yenileme işlemi gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.